Drumming Circle cu instrumente africane

Data eveniment: 05/12/2014

1911751_274493126061027_1738507715261724561_nWorkshop-urile de terapie muzicală cu instrumente tradiționale percuție oferă o nouă perspectivă asupra artelor din restul lumii și ajută să vă descoperiți talentele muzicale ascunse.

Scopul unui workshop este de a vă ajuta să vă destindeți și să comunicați prin intermediul ritmului și de a crea astfel o atmosferă propice pentru exprimarea emoțiilor creative și a energiilor pozitive.

În cadrul unui atelier de terapie muzicală, Mark prezintă participanților noțiunile de bază ale muzicii tradiționale, după care explorează împreuna stiluri spectaculoase si interpreteaza o varietate de stiluri și ritmuri.

Un astfel de workshop este o experiență spirituală dar și o activitate foarte accesibilă, astfel încat un grup de începători va reuși să cânte la unison în doar câteva minute, ceea ce le va provoca o mare bucurie și satisfacție. Totodată, workshop-ul poate contribui la îmbunătățirea abilităților de ascultare, crește toleranța la frustrare și poate ajuta la dezvoltarea autocontrolului, răbdării și a dorinței de cooperare în rândul participanților.

Pentru mai multe detalii despre curs, citiți aici.

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design