Chakrele: O Harta Minte-Corp

Data eveniment: 02/03/2015

buton

 

chakre on black

 Descopera-ti potentialul, invatand despre Chakre!

Sistemul Chakrelor reprezinta o harta care dezvaluie reperele sanatatii fizice, psihice si spirituale ale fiintei umane. Prin echilibrarea chakrelor, se atinge o stare de armonie interioara si exterioara care regleaza sistemul energetic al organismului.

Imaginati-va o familie care locuieste inghesuita intr-un colt al bucatariei unei vile imense, in timp ce zeci de alte camere raman goale si nefolosite.

Intr-un mod similar, multi dintre noi folosim doar un procent foarte mic din potentialul nostru uman, in timp ce restul ramane neexplorat si neexploatat.

Prin intelegerea sistemului chakrelor avem practic acces la harta care ilustreaza poentialul nostru maxim si reusim sa “citim” complexa interfata dintre minte si corp.

Seminarul despre Chakre isi propune sa exploreze conexiunile dintre glande, chakre, emotii si stari de spirit.

Veti invata modalitati practice prin care sa va canalizati energia in scopul atingerii unor stari inalte de constiinta.

Seminarul va fi sustinut de Didi Ananda Devapriya, calugarita yoghina cu experienta de aproape 20 de ani in meditatie.

Didi este  terapeut yoga și profesor de meditație, oferind consultații individuale pe tema remediilor naturale, dezvoltării personale  și managementul stresului. Este ghid spiritual de peste 17 ani și a început practica meditației în 1995.  A lucrat in mod specific cu copii sau cu tineri cu traume și depresie, dar si cu persoane suferind de cancer, facilitând călătoria acestora în depășirea diferitelor dificultăți.

Pret: 30 RON

Pentru informatii si inscrieri:

office@cursuri-morningstar.ro

0745.019.611

 

 

 

 

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design