Workshop Practic: Design de Permacultură

Data eveniment: 02/08/2014 - 04/08/2014

permaculture-web01-300x262România, 2-4 August 2014

www.amurtel.ro/poieni

Grădina Socială Poieni, DN 10 Brasov- Buzau 126, 127441 Poienile, Prahova, Romania

• Faci un proiect de design pentru teren
• Înveți să folosești instrumente și strategii avansate
• Ai ocazia să experimentezi și să-ți pui cunoștințele în practică

Vom începe cu o conferinta introductivă de Permacultură – 1 august in București (opțional daca ai deja completat un curs certificat “PDC” (Permaculture Design Course)

Acest curs introductiv este esențial pentru participarea la cursul avansat, pentru că asigură accesul la instrumente de care ne vom folosi pe tot parcursul experienței de învățare.

Workshopul de Design Avansat de Permacultură va fi condus de Steve Hart (senior designer experimentat de permacultură din Noua Zeelandă) și Martina Petru. Cursul va fi focalizat pe creării unui design profesionist pentru ferma AMURTEL de la Poieni – fermă ce funcționează pe principiile agriculturii susținute de comunitate).

Acesta va fi un workshop deosebit!

STEVE HART are 40 de ani de experiență în design, combinând arhitectura, arhitectura peisagistică și designul urban. Având o abordare vizionară mixată cu practica de teren, Steve are o înțelegere pentru imaginea mai mare și e capabil să sintetizeze cu ușurință elementele care compun întregul. Originar din Noua Zeelandă, Steve înglobează experiența unei multitudini de proiecte din diferite țări și medii. Este un om al oamenilor, conectându-se cu ușurință, natural, cu toată lumea, totul în spiritul rezultatelor colective pozitive. Este un designer pasionat de găsirea soluțiilor organice, conectat la toate nivelurile comunității.

MARTINA PETRU a dezvoltat o carieră în designul ecologic, prornind de la un background de biologie a plantelor și un doctorat în comunitățile de plante și ecologia pădurilor. A fondat ONG-ul internațional Ho Avy, pentru a-și continua astfel munca pe teren, construind comunități sustenabile. Martina recunoaște valorile proiectării de comunități sustenabile prin alimentația de grădină folosită în orice bucătărie din orice cartier, îmbinând astfel aspecte ale filosofiei permaculturii. Este entuziasmată să combine toate nivelurile comunității prin grădinile de alimente, fie că se află în curtea școlii sau că e vorba de un sistem intensiv de largă întindere. Împărtășește din backgroundul rural pe care îl moștenește din zona sa natală – Bohemia sudică a Cehiei.

Preț: 590 RON pentru curs
Cazare / mancare 3 zile: 140 RON

(730 RON total)

Pentru mai multe detalii și înscrieri:
www.amurtel.ro/poieni
+40 744 565 252
romania@amurtel.net

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design