Curs special Meditație cu Didi Ananda Mainjiira

Data eveniment: 07/08/2019

În fiecare miercuri din august și septembrie, Didi Ananda Mainjiira va susține un curs de meditație a cărui tematică generală este Fundația unei vieți echilibrate – Yama și Niyama.

Yoga este mai mult decât o serie de exerciții fizice – este un set de practici pentru o viață echilibrată, care facilitează canalizarea energiei fizice și mentale pentru înălțarea spirituală. Fundația acestui sistem este reprezentată de un set de pricipii etice numite Yama și Niyama, care ajută la dezvoltarea unei relații pozitive cu lumea înconjurătoare și a unei vieți interioare bogate.

Despre instructor:

Didi Ananda Mainjiira este acarya (învățător spiritual) al școlii Ananda Marga din 1996.  Originară din Brazilia, a lucrat în țări precum Germania, Finlanda, Polonia, Paraguay,  România, Portugalia.  Este instructor yoga certificat de Yoga Alliance.

Limba de predare a cursurilor este engleza. Didi preferă metoda practică experiențială, oferind cursuri simple și accesibile, adaptate gradului de flexibilitate și experiență al participanților.
În prezent, ea își desfășoară activitatea în comunitatea spirituală Ananda Kalyanii din Covilha, Portugalia, și este instructorul invitat pentru a susține o serie specială de cursuri la Centrul Morningstar în August și Septembrie.

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design