CONFERINȚĂ INTRODUCTIVĂ DESPRE PERMACULTURĂ

Data eveniment: 01/08/2014

ethicsSTEVE HART va susține o conferință gratuită despre principiile permaculturii.

O bună ocazie pentru cei care sunt deja familiarizați cu conceptul de permacultură de a-și reîmprospăta cunoștințele, și o introducere la evenimentul din weekend ce va avea loc la București. Weekendul va fi urmat de cursul avansat de permacultură de la Poieni.

Workshopul de Design Avansat de Permacultură va fi condus de Steve Hart (senior designer experimentat de permacultură din Noua Zeelandă), care a susținut deja câteva cursuri de design de permacultură în România, înclusiv la ferma AMURTEL, în martie 2013. Jumătate din curs va fi alocat creării unui design profesionist pentru ferma AMURTEL de la Poieni – fermă ce funcționează pe principiile agriculturii susținute de comunitate). În cealaltă jumătate de curs vom dobândi abilități avansate ale designului de permacultură și vom face activități practice.

STEVE HART are 40 de ani de experiență în design, combinând arhitectura, arhitectura peisagistică și designul urban. Având o abordare vizionară mixată cu practica de teren, Steve are o înțelegere pentru imaginea mai mare și e capabil să sintetizeze cu ușurință elementele care compun întregul. Originar din Noua Zeelandă, Steve înglobează experiența unei multitudini de proiecte din diferite țări și medii. Este un om al oamenilor, conectându-se cu ușurință, natural, cu toată lumea, totul în spiritul rezultatelor colective pozitive. Este un designer pasionat de găsirea soluțiilor organice, conectat la toate nivelurile comunității.

MARTINA PETRU a dezvoltat o carieră în designul ecologic, prornind de la un background de biologie a plantelor și un doctorat în comunitățile de plante și ecologia pădurilor. A fondat ONG-ul internațional Ho Avy, pentru a-și continua astfel munca pe teren, construind comunități sustenabile. Martina recunoaște valorile proiectării de comunități sustenabile prin alimentația de grădină folosită în orice bucătărie din orice cartier, îmbinând astfel aspecte ale filosofiei permaculturii. Este entuziasmată să combine toate nivelurile comunității prin grădinile de alimente, fie că se află în curtea școlii sau că e vorba de un sistem intensiv de largă întindere. Împărtășește din backgroundul rural pe care îl moștenește din zona sa natală – Bohemia sudică a Cehiei.

INFORMAȚII ȘI REZERVĂRI:

telefon 0723 812 915 sau 0744 565 252
email office@cursuri-morningstar.ro sau didi@amurtel.ro

Centrul de Dezvoltare Holistică Morningstar
strada Almaș 16, București (zona metrou Parc Bazilescu)

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design