Pilates

Data eveniment: 03/01/2015

 

Înscrie-te

pilates-2Ce trebuie să știi despre Pilates

Metoda Pilates poate face diferența pentru sănătatea dvs. fără a solicita organismul din greu. Pilates este un antrenament reconfortant pentru minte si corp. Prin îmbunătățirea ritmului respirator, alinierea corectă a pelvisului și coloanei vertebrale și prin concentrarea asupra unor mișcări fluente și corecte, veți dobândi un tonus bun pentru organism. Veți invăța, de fapt, să vă controlați miscările corpului.

In exercitiile Pilates, se pune accent pe calitatea miscarilor decat pe numarul repetitiilor. Respiratia corecta este esentiala si ajuta la executarea miscarilor cu maxima eficienta si forta. Nu in ultimul rand, invatand cum sa respirati corect, veti reusi sa eliminați stresul. Printr-o serie de întinderi, tehnici de respirație și de întărire a mușchilor, exercițiile Pilates au fost create pentru a îmbunătăți flexibilitatea și echilibrul corpului.

Vă invităm să faceţi mişcare, să vă îmbunatăţiţi flexibilitatea pentru a dobândi o ţinută corectă și să vă distrați cu exerciţii Pilates!

Avantajele practicării Pilates:

  • Întăreşte musculatura, fără a o dezvolta exagerat.
  •  Creează un corp alungit, tonifiat cu coapse suple şi abdomen plat.
  • Măreşte rezistenţa fizică la efort şi capacitatea pulmonară.
  • Îmbunătăţeşte flexibilitatea.
  •  Ameliorează durerile de spate.Poate fi făcut de către femeile însărcinate.

 

Exercițiile de bază Pilates:

  • exerciții de respirație – daca respiri corect, vei considera ca este usor si chiar relaxant sa-i furnizezi organismului tau oxigen intr-un mod adecvat. Vei observa diferenta atunci cand respiri corect, acest lucru imbunatatindu-ti starea generala.
  • înălțarea pe degetele de la picioare – acest lucru te va ajuta sa ai un echilibru de baza. Echilibrul lucreaza in armonie cu alinierea picioarelor pentru a-ti sustine intreaga greutate a corpului. Aceasta miscare intareste muschii picioarelor si creste fluxul de sange din degete.
  • fortificarea brațelor – acest exercitiu imbunatateste circulatia in brate si maini. Fluxul de sange creste in varful degetelor pentru a ajuta la eliminarea toxinelor si a reduce artrita sau rigiditatea din articulatii.
  • rotirea trunchiului – pentru a-ti lucra muschii abdominali si imbunatati flexibilitatea coloanei vertebrale stai pe podea si roteste-ti partea superioara a corpului, cu bratele intinse. Exercițiile Pilates te pot ajuta sa iti tonifici si sa iti intaresti masa musculara.

 

Pentru mai multe informații despre cursul de Pilates, click aici.

Orar

în fiecare SĂMBĂTĂ la ora 10.00

Preț

30 RON / ședință

100 RON / abonament lunar (4 ședințe) – 90 RON / abonament cu discount pentru studenți și pensionari

1 sedință test gratuită: Va invitam sa testati o sedinta fara angajament si doar daca iti place atunci platesti cursul!

Contact

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design