Curs de gătit vegetarian: Gusturile toamnei
Data eveniment: 31/10/2014
Workshop în care înveți cum să gătești mâncarea potrivită pentru o stare de sănătate echilibrată și o minte sănătoasă și limpede cu meniu specific sezonului.
MENIUL ZILEI:
Vom învăța să preparăm pe parcursul workshopului, și ne vom desfăta la final cu:
-
seitan prăjit cu legume rădăcinoase
-
chipsuri din kale
-
risotto cu dovleac
-
plăcintă de mere
VINO SĂ:
- Înveți cum să gătești mese vegetariene delicioase
- Înveți cum să creezi o atmosferă spirituală în timpul preparării mâncării
- Descoperi efectele mâncării asupra minții și trupului, dar și cum să capeți cunoștințe despre diferitele energii ale mâncării, pentru a-ți optimiza echilibrul interior.
AFLĂ DESPRE:
- aportul de beneficii nutritive pe care îl primești consumând legume cu frunze verzi sau verde-închis (precum kale) și binefacerile lor asupra sistemului limfatic
- uleiurile sănătoase
- 3 tipuri fundamentale de mâncăruri energetice
EȘTI CEEA CE MĂNÂNCI!
Este important să deosebim motivele pentru care mâncăm – o facem doar pentru a ne umple stomacul, sau pentru a ne îngriji de asemenea de suflet? Astfel, mâncarea pe care o gătim are un impact important față de cei care o consumă, dar și față de cei care participă la prepararea ei.
Pentru mai multe detalii despre curs, citește aici și aici.
VINO SĂ CELEBRĂM ÎMPREUNĂ ACTUL GĂTITULUI, O ACTIVITATE SACRĂ, VITALĂ, CU UN IMPACT ATÂT DE IMPORTANT ÎN VIAȚA NOASTRĂ. ÎNVAȚĂ REȚETE SIMPLE ȘI MENIURI TEMATICE!
Preț: 60 RON (include suportul teoretic + cină din legume bio organice alcătuită din 4 feluri de mâncare)
Online bookings are not available for this event.