Autoapărare pentru femei… și nu numai

Data eveniment: 19/11/2014

Înscrie-te

Screen shot 2014-10-07 at 18.02.28Principiile auto-apărării

Scopul oricărei arte marțiale este protecția proprie și nu distrugerea celui care ne atacă. Pentru a putea face față cu succes unei eventuale agresiuni, de orice natură ar fi ea, trebuie mai întâi să găsim modalitatea optimă de a ne proteja noi întâi, de a ne pune corpul la ”adăpost”, în spatele unei tehnici executate corect.

Artele marțiale tradiționale care au supraviețuit testului timpului ne învață că ceea ce este suplu poate învinge ceea ce este tare, suplețea învinge forța brută, înșelarea adversarului și întoarcerea propriei forțe împotriva lui sau absorbția și neutralizarea forței lui, pot face ca o persoana cu o constituție mai slabă sau chiar o femeie să poate face față cu succes unui atac. De aceea, trebuie înțeleasă corect noțiunea de relaxare și de recepționare a atacului advers. Odată înțelese direcția și distanța unui atac, se pot face ajustări de unghiuri și posturi, astfel încât atacul să își piardă forța și să se risipească, făcând ca atacatorul să fie controlat ușor și fără efort de cel care se apără.

Scopul artelor marțiale nu este de a escalada conflictul, ci de a face din lumea aceasta un loc frumos în care fiecare poate să devină mai bun, mai profund și mai tolerant față de el însuși cât și de ceilalți!

Pentru a afla mai multe despre autoapărare și pentru a citi despre propunerea cursului, click aici.

Specialistul în Autoapărare de la Morningstar

 

sebastian micuSebastian Micu este instructor Fitness autorizat  cu diplomă obținută în anul 2014. Practică Ninjutsu, Taijiquan, Qigong ca parte a culturii asiatice și ca o modalitate de dezvoltare printr-un anumit tip de mișcare, dar și ca terapie energetică pentru corp, minte si suflet, atingând și aplicatiile martiale ale sistemelor. Bogată experiență în practicarea si predarea artelor marțiale – a participat la numeroae seminarii nationale si internationale. Inițiat în Reiki pe sistemele Gendai Reiki Ryoho (nivelul al II-lea) cat si pe Komyo Reiki Kai (nivelul al II-lea), din 2005 până în prezent. A participat la numeroase seminarii si ateliere de reiki cu maeștrii din strainatate.

Preț

35 RON / ședință

125 RON / abonament lunar (4 ședințe) – 100 RON / abonament cu discount pentru studenți și pensionari

1 sedință test gratuită: Va invitam sa testati o sedinta fara angajament si doar daca iti place atunci platesti cursul!

Contact

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design