Zi de Detox

Data eveniment: 17/05/2015

 

stress-detoxO cură de detoxifiere de o zi, cu dietă alcătuită din sucuri naturale și mic dejun împreună!

 

Oferă-i sistemului tău digestiv o pauză binemeritată! Experimentează o cură de curățare și detoxifiere folosind sucuri proaspete, ceaiuri din plante și apă cu lămâie. Este ideal să experimentezi o dietă detox în atmosfera susținătoare de grup. Pentru cei care încearcă pentru prima dată o dietă de detoxifiere, acest program de grup clădește și sporește încrederea în sine și ajută la reușita dietei.

În fiecare noapte, corpurile noastre postesc cât timp dormim, și această pauză de la a mânca și a digera permite metabolismului nostru să treacă la modulul de curățire, iar astfel noi ne trezim proaspeți. Totuși, precum este necesar ca, din cand în când, să facem o curățenie generală a casei, în același fel toxinele se acumulează în sistemul nostru. Acestea nu pot fi eliminate decât dacă îi oferim corpului nostru posibilitatea să unei curățări mai profunde, pe o perioadă mai lungă de postit.

Postul detoxifiant este o unealtă importantă a naturopatiei, pentru că activează propriul sistem de auto-vindecare și curăță toxinele care pot conduce sau pot agrava anumite boli. După un post de detoxifiere te vei simți ușor și energizat. Contribuie de asemenea la consolidarea voinței și a respectului de sine și în felul acesta ne demostrăm că avem posibilitatea de a face schimbări pozitive și sănătoase. În special pentru cei care încearcă detoxifierea pentru prima dată, este cu atât mai mult o reușită pe care să o experimentezi în cadrul unui grup, aducându-ți satisfacția de a o împărtăși și sărbători alături de alții.

Program:

10.00 Degustarea ceaiurilor de plante – Introducere în știința plantelor medicinale detoxifiante

11.00 Curs de Yoga

12.00 Pauză

12.15 Sucuri de legume și fructe – Introducere în știința sucurilor naturale și beneficiile lor

13.00 Exercițiu de mindfullness – plimbare în liniște în parc

14.00 Apă cu lămâie – Beneficiile alcalinizării corpului

14.30 Auto-masaj pentru a stimula sistemul limfatic și deep relaxation

14.45 Pauză de ceai

15.00 Meditație cu cântec

15.30 Discuții despre experiența avută

Detoxifierea organismului este un motiv important de preocupare în conditiile stilului de viata actual care ne poate pune la încercare zi de zi corpul, mintea si sufletul. Desi în conditii normale organismul este capabil sa se curete singur, cresterea nivelului de stres, lipsa exercitiilor fizice, constipatia, dieta necorespunzatoare si stilul de viata alert sau cresterea toxinelor din mediu pot pune mare presiune asupra organismului.

Nu uitați să vă oferiți din când în când o pauză binemeritată de detoxifiere cu ajutorul nostru la Centrul Morningstar!

Preț: 100 RON – 90 RON discount pentru studenți și pensionari

Contact

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design