Masaj

Programări

Masaj cu uleiTe eliberezi de stress și tensiune apelând la masaj

Masajul tradițional este o formă antică de vindecare. Masajul complet cuprinde cele mai bune tehnici din țări precum India, China, Japonia, ceea ce îl face astăzi să fie denumit un masaj unic, prin care fluxul de energie din corp rămâne liber, ducând astfel la îndepartarea blocajelor.

De ce masaj?

  • Stimulează circulația sanguină și limfatică. Aduce un aflux sporit de sânge în țesuturi, îmbunătățind astfel hrănirea acestora și stimuland nervii ce alimentează organele interne;
  •  Relaxează și calmează întregul organism;
  • Îmbunătățește starea pielii tale. Îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii și excesul de sebum din glandele sebacee, având efect de curățire. În plus, masajul acționează în mod direct asupra funcției glandelor (uleioase și sudoripare) care mențin pielea lubrefiată, curată și răcoroasă;
  • Ajută la dezagregarea sau fragmentarea produșilor patologici (fibrină, grăsimi, combătând astfel celulita), fiind folositor astfel celor care vor să slăbească sau să își păstreze un tonus sănătos și revitalizator;
  • Înviorează tonusul muscular, pielea menținându-și elasticitatea și totodată împiedică formarea depozitelor de grasime în țesuturile pielii (hipoderm); întinde mușchii și țesuturile, astfel mușchii se destind și emoțiile reprimate dispar;
  • Reduce nivelul anxietății și redă tonusul psihic.

 

TIPURI DE MASAJ:

Masaj de relaxare  – 60 min

O combinație între masajul clasic suedez, efectele decontracturante ale  pietrelor  vulcanice și masajul reflex  al tălpilor care vă va aduce un plus de relaxare și va ajuta la eliminarea stresului  cotidian. Efectul va fi o stare de bine generală atât fizica cât și mentală.

Preț: 75 RON

Masaj Deep Tissue – 75 min

Masaj de relaxare terapeutic care diminuează tensiunile musculare, ajută la decontracturarea spatelui și a umerilor  prin presiuni  profunde și întinderi de-a lungul fibrelor musculare. Este un masaj benefic  pentru deficiențe de postură și pentru ameliorarea durerilor cronice din zona spatelui și a umerilor.

Preț: 100 RON

Masaj Sport – 60 min

O experiență revigorantă pentru cei ce preferă un masaj energic, acesta îmbunătățeste  circulația sangvină și reface masa musculară.

Preț: 85 RON

Masaj Aroma  Stone Therapy – 75 min

O experiență unică de a revigora organismul prin îmbunătațirea circulatiei sangvine și o oxigenare mai bună a creierului. Umerii tăi se vor simți ușurați de greutatea stresului acumulat. Prin decontracturarea  masei musculare vei simți o relaxare totală, iar pielea se va bucura de efectul inedit oferit de pietrele vulcanice și uleiurile aromatice.

Preț: 120 RON

Masaj terapeutic zonal – 30 min

Acest masaj ajută la reîntregirea masei musculare atrofiate. Ajută la recuperarea medicală în urma recomandării unui medic de specialitate și reduce durerile cauzate de reumatism  și migrene .

Preț: 50 RON

La începutul fiecărei terapii se vor face  5 minute de Foot soak + la alegere aromei ulei. În apă se pun petale, flori și uleiuri și se face o exfoliere scurtă a picioarelor. În momentul în care oaspetele  se urcă pe pat i se învelesc picioarele cu un prosop cald și se incepe cu masajul scalpului, continuând apoi cu una din terapiile de mai sus.

La sfârșitul tratamentului, după ce oaspetele iese din camera de tratament, i se va oferi un ceai (aroma este la alegere) sau un pahar cu fructe proaspete tăiate.

Despre Elena Riba, specialistul nostru:

elena riba micDin 2005 activează în cadrul Medicinei de Recuperare ca fizioterapeut, tehnician masseur (masaje terapeutice pe patologie) și gimnastică medicală.

Prin experiența într-un spa din anul 2009 și-a însușit tehnicile de Deep Tissue masaj, Hot Stone masaj, Reflexoterapie, masajele faciale si ale scalpului, precum si Ayurveda masaj.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desavarsit ca biopsihoterpeut si terapeut în Cura Pranică. A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca conferențiar este pe tema ”Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”. De asemenea este parcticantă de Qi Gong – medicina chineză și Thai Chi Guan.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. De aceea fiecare masaj este individual, deoarece fiecare ființă are cerinte unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

Contact

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate
Realizat de Twisted Design