Masaj

Programări

Masaj cu uleiTe eliberezi de stres și tensiune apelând la masaj!

Masajul tradițional este o formă antică de vindecare. Masajul complet cuprinde cele mai bune tehnici din țări precum India, China, Japonia, ceea ce îl face astăzi să fie denumit un masaj unic, prin care fluxul de energie din corp rămâne liber, ducând astfel la îndepartarea blocajelor.

De ce masaj?

 • Stimulează circulația sangvină și limfatică. Aduce un aflux sporit de sânge în țesuturi, îmbunătățind astfel hrănirea acestora și stimulând nervii ce alimentează organele interne;
 •  Relaxează și calmează întregul organism;
 • Îmbunătățește starea pielii tale. Îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii și excesul de sebum din glandele sebacee, având efect de curățare. În plus, masajul acționează în mod direct asupra funcției glandelor (uleioase și sudoripare) care mențin pielea lubrifiată, curată și răcoroasă;
 • Ajută la dezagregarea sau fragmentarea produșilor patologici (fibrină, grăsimi, combătând astfel celulita), fiind folositor astfel celor care vor să slăbească sau să își păstreze un tonus sănătos și revitalizator;
 • Înviorează tonusul muscular, pielea menținându-și elasticitatea și totodată împiedică formarea depozitelor de grăsime în țesuturile pielii (hipoderm); întinde mușchii și țesuturile, astfel mușchii se destind și emoțiile reprimate dispar;
 • Reduce nivelul anxietății și redă tonusul psihic.

 

TIPURI DE MASAJ:

Masaj de relaxare  – 60 min

O combinație între masajul clasic suedez, efectele decontracturante ale  pietrelor  vulcanice și masajul reflexogen  al tălpilor care vă va aduce un plus de relaxare și va ajuta la eliminarea stresului  cotidian. Efectul va fi o stare de bine generală, atât fizică cât și mintală.

Preț: 75 RON

Masaj reflexogen complet – 90 min

Masajul reflexogen drenează limfa din tot corpul și curăță toxinele acumulate la nivelul rinichilor și la nivelul întregului sistem renal. Acest tip de masaj induce o stare de relaxare la nivelul întregului sistem nervos și reduce stresul. Este cel mai frecvent practicat, concentrându-se la nivelul tălpilor deoarece toate organele interne își au punctele reflexe aici.

Preț: 150 RON

Masaj reflexogen zonal – 30 min

Masajul reflexogen zonal se adresează problemelor:

 •  sistemului limfatic
 •  sistemului nervos
 • respiratorii
 • circulatorii
 • la nivelul aparatului digestiv
 • la nivelul sistemului endocrin
 • la nivelul osteo-muscular
 • la nivelul aparatului reproducător

Preț: 50 RON

*Este bine de știut că primele ședințe de masaj reflexogen vor fi dureroase deoarece principiul acestei tehnici este presiunea foarte puternică în acele punctele reflexe, tocmai pentru ca blocajele și acumulările pe care terapeutul le va descoperi în tălpile dumneavoastră să se topească treptat până când vor dispărea definitiv. 

Masaj deep tissue – 75 min

Masajul de relaxare terapeutic  diminuează tensiunile musculare și ajută la decontracturarea spatelui și a umerilor  prin presiuni  profunde și întinderi de-a lungul fibrelor musculare. Este un masaj benefic  pentru deficiențe de postură și pentru ameliorarea durerilor cronice din zona spatelui și a umerilor.

Preț: 100 RON

Masaj sport – 60 min

O experiență revigorantă pentru cei ce preferă un masaj energic, acesta îmbunătățeste  circulația sangvină și reface masa musculară.

Preț: 85 RON

Masaj anticelulitic – 60 min

Masajul anticelulitic pe care îl practicăm la centrul Morningstar este un tip special, bazat pe masajul de drenaj limfatic.

Ce presupune acest lucru? O ședință începe cu blândețe, curățând reziduurile celulare acumulate la nivelul subcutanat al pielii, oferind pielii iubirea și atenția de care are nevoie ca să se ”deschidă” sub mâinile terapeutului și să se lase modelată mai apoi prin câteva manevre simple dar extraordinar de eficiente ce nu provoacă durere. Din contră, este absolut necesar ca pacientului să i se inducă o stare de relaxare și de bine pe tot parcursul ședinței.

Preț: 85 RON

Masajul de drenaj limfatic –  60 min / 30 min

Sistemul limfatic este principalul apărător împotriva bacteriilor, virusurilor și ciupercilor. Drenajul limfatic este o terapie non-invazivă, nedureroasă şi foarte eficientă, care poate ȋnlătura edemul limfatic şi alte afecţiuni asociate, înlătură toxinele, curăță în profunzime organismul, stimulează sistemul imunitar.

Preț: 85 RON / 50 RON (Acest tip de masaj se poate face numai împreună cu alt tip de masaj*)

Masaj terapeutic zonal – 30 min

Acest masaj ajută la reîntregirea masei musculare atrofiate. Ajută la recuperarea medicală în urma recomandării unui medic de specialitate și reduce durerile cauzate de reumatism  și migrene .

Preț: 50 RON

La sfârșitul tratamentului, după ce oaspetele iese din camera de tratament, i se va oferi un ceai de plante.

Terapeuții  Morningstar

Despre Elena Riba:

elena riba micDin 2005 activează în cadrul Medicinei de Recuperare ca fizioterapeut, tehnician maseur (masaje terapeutice pe patologie) și gimnastică medicală.

Prin experiența într-un spa din anul 2009 și-a însușit tehnicile de Deep Tissue masaj, Reflexoterapie, masajele faciale si ale scalpului, precum si masaj Ayurvedic.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desăvârșit ca biopsihoterapeut si terapeut în Cura Pranică. A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca conferențiar este pe tema ”Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”. De asemenea este practicantă de Qi Gong – medicina chineză și Tai Chi Cuan.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. Fiecare masaj este individual deoarece fiecare ființă are cerințe unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

Despre Roxana Spoială:

astadaRoxana este unul dintre terapeuții noștri maseuri, absolventă a școlii de masaj Cristiana. Aceasta practică masajul terapeutic, masajul de relaxare, masajul sportiv, dar și masajul anticelulitic și reflexogen.

“Pasiunea mea cea mai mare este ca prin mâinile mele să vă induc cea mai benefică energie de care sunt eu capabilă, pentru a vă reda sau amplifica starea de bine, atât a corpului, cât și a spiritului dumneavoastră. ” – Roxana Spoiala

 

 

Despre Marcel Petre:

marcel

Marcel este un tehnician maseur, absolvent al școlii de masaj  Naturist Med din 2010.  Marcel are  competențe în executarea masajului somatic: masaj de relaxare, anticelulitic, masaj sportiv, recuperare; reflexoterapie, drenaj limfatic și masaj terapeutic.

În plus, Marcel este un practicant al terapiei manuale japoneze  Yumeiho, absolvent al cursurilor de perfecționare în cadrul Asociației Române de Yumeiho din 2013.

 

 

Pentru programări

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate
Realizat de Twisted Design