Abhyanga – Masaj Ayurvedic (indian)

Programări

Rasfata-te cu o experienta luxoasa, binefacatoare, care iti va lasa corpul relaxat si emanand energie pozitiva.

Ce este ayurveda?

Ayurveda vine din traditia indiana straveche si reprezinta arta unui trai echilibrat si sanatos pentru a creste longevitatea si a imbunatati calitatea vietii. Desi Ayurveda este o forma sofisticata de medicina si tratament, se concentreaza pe promovarea unei vieti sanatoase pentru prevenirea dezechilibrelor.

Unul dintre tratamentele cheie in ayurveda este masajul Abhyanga, sau masajul ayurvedic.

Ce este Abhyanga?

Cuvantul “abhyanga” din sanscrita inseamna “sa pui ulei pe corp”. Din acest punct de vedere, masajul traditional ayurvedic este intr-adevar, o experienta unica. Spre deosebire de alte tipuri de masaj care sunt concentrate pe grupuri de muschi, la Abhyanga se aplica pe intreg corpul ulei caldut de susan tratat cu plante, intr-un ritm ritualic riguros, cu miscari bine determinate, astfel incat sa incalzeasca tesutul si sa se absoarba uleiul terapeutic in profunzime.

Efectele medicinale ale masajului ayurvedic

Uleiul cald calmeaza “Vata dosha”, elementul din constitutia noastra care este cel mai uso dezechilibrat de stress si supra-stimulare, atat de comune in ziua de azi. Abhyanga are un efect medicinal si detoxifiant, in special in maladiile legate de stres. Efectul vindecator al masajului ayurvedic este imbunatatit atunci cand uleiurile sunt preparate special cu plante medicinale, care permit absorbtia mai profunda la nivelul tesuturilor.

In mod traditional, este recomandat sa se faca o cura de 10 sedinte de terapie Abhyanga, pentru a experimenta cele mai adanci beneficii.

Totusi, chiar si dupa o sedinta, pielea este hranita si ramane stralucitoare pentru zile intregi.

Va asteptam sa incercati masajul ayurvedic! Beneficiati de o reducere de 15% pentru achizitionarea unui abonament de 10 sedinte.

  • Abhyanga – masaj ayurvedic cu uleiuri procesate cu plante (60 min)

Masajul Indian Ayurvedic acționează la nivelul coloanei vertebrale, sistemului muscular, vaselor sangvine, sistemului nervos, articulațiilor și sistemului osos. Această tehnică stimulează producerea anticorpilor și întărește cele șapte țesuturi vitale (Septa dahtu). Anticorpii înăresc sistemul imunitar, iar uleiul călduț de susan acționează la nivelul sistemului nervos.
Ca tratament de înfrumusețare, acest masaj conferă o piele mai frumoasă, netedă si luminoasă, favorizând o nutriție mai bună la toate nivelurile straturilor cutanate.

Preț: 120 RON

  • Abhyanga – masaj ayurvedic parțial cu uleiuri procesate cu plante (30 min)

Preț: 65 RON

  • Abhyanga – masaj cap si umeri (30 min)

Preț: 60 RON

Despre Elena Riba:

elena-riba-micDin 2005 activează în cadrul Medicinei de Recuperare ca fizioterapeut, tehnician masseur (masaje terapeutice pe patologie) și gimnastică medicală.

Prin experiența într-un spa din anul 2009 și-a însușit tehnicile de Deep Tissue masaj, Hot Stone masaj, Reflexoterapie, masajele faciale si ale scalpului, precum si Ayurveda masaj.

A urmat cursurile în cadrul Asociației de Terapeuți Riviver din Brazilia, unde s-a desavarsit ca biopsihoterpeut si terapeut în Cura Pranică. A semnat diverse articole pentru site-urile de sănătate, iar prima conferință la care a participat ca conferențiar este pe tema ”Holismul – Viață, Sănătate, Împlinirea potențialului creator”. De asemenea este practicantă de Qi Gong – medicina chineză și Thai Chi Guan.

”Masajul este o artă în care terapeutul trasmite dragostea sa și respectul pentru ființa  care i se încredințează. De aceea fiecare masaj este individual, deoarece fiecare ființă are cerinte unice pentru propia sănătate și vitalitate.” – Elena Riba

Contact

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+
Toate drepturile rezervate
Realizat de Twisted Design