Curs Intensiv de Masaj Ayurvedic

Data eveniment: 25/02/2017 - 26/02/2017

Centrul Morningstar organizează în perioada 25-26 februarie, între orele 08.45 – 18.00, a 3-a ediție a cursului intensiv de abhyanga – masaj ayurvedic.

Ce este Abhyanga sau Masaj Ayurvedic?

Cuvântul “abhyanga” din sanscrita înseamnă “să pui ulei pe corp”. Din acest punct de vedere, masajul tradițional ayurvedic este într-adevăr, o experiență unică. Spre deosebire de alte tipuri de masaj care sunt concentrate pe grupuri de mușchi, la Abhyanga se aplică pe intreg corpul ulei călduț de susan tratat cu plante, într-un ritm ritualic riguros, cu mișcări bine determinate, astfel încât să încălzească țesutul și să se absoarbă uleiul terapeutic în profunzime. Este o formă de terapie care calmează vata – acel element al sistemului energetic al corpului ușor de dezechilibrat. Metoda ayurvedică de lucru nu este numai relaxantă, dar de asemenea vindecătoare, detoxifiantă și revitalizatoare.

Ce propune cursul?

  • afli cum să obții bunăstarea optimă aplicând înțelepciunea Ayurveda
  • afli noțiuni de auto-îngrijire Ayurveda pentru păstrarea echilibrului dintre corp şi minte, pentru oricine vrea să-și îmbunătățească stilul și calitatea vieții
  • înveți masajului ayurvedic pe întregul corp – curs practic

Program:

Sâmbătă – 25 Februarie

  • Dimineața: Introducere teoretică (1 oră) cu demonstrație practică și interactivă, masajul tălpilor și al picioarelor.
  • După amiază: Masajul feței, brațelor și al pieptului.

Duminică – 26 Februarie

  • Dimineața: Practică în perechi – masajul capului, spatelui și părții posterioare a brațelor.
  • După amiaza: Revizuirea teoretică si practică în perechi a tuturor metodelor, pentru a vă asigura că sunteți pregătiți pentru a finaliza un masaj Ayurvedic complet.

Cine ține cursul?

stellaCursul va fi susținut de dna. dr. Stella Garbea Nicolaev, expertă in masaj Ayurvedic.

Stella Garbea Nicolaev este doctor în medicină generală cu studii în Ayurveda (Asociația națională de promovare a Medicinelor Neconvenționale – AMN ). Are o experiență de peste 19 ani în tratamentele ayurvedice: abhyanga (masaj ayurvedic), swedana (sauna ayurvedica), shirodhara ( terapie de oleiere a capului cu o acțiune puternic relaxantă, eficientă în combaterea  stresului și a insomniilor) si katibasti (tratament local cu uleiuri medicinale eficient în crize de lumbago, lombosciatică, discopatii), dar și yoga terapeutică.

A participat la diverse cursuri organizate de Societatea de Medicină Ayurvedică din România (SMAR), coordonate de Dr. Eugen Stefan și susținute de Dr. Ghanashyam Madangopal Marda, a efectuat stagii practice în cadrul clinicii Dr. Ghanashyam Madangopal Marda din Pune, India. A urmat și un program de rezidenţiat în Medicină Tradiţională (Acupunctură, Homeopatie, Fitoterapie) și Terapii Ayurvedice în R.Moldova. De asemenea, Stella are competență în Apifitoaromoterapie și un masterat în Fitoterapie.

Din 2004, a început să lucreze la un cabinet privat de tratamente naturale din Iași, iar în prezent activează în cadrul Centrului de sănătate VERNA din București.

Certificare

La sfârșitul cursului, participanții vor prin un Certificat de Specializare în Masaj Ayurvedic eliberat de Centrul Morningstar și Centrul de sănătate VERNA.

Preț

135 euro (600 RON)

Preț „early bird”

500 RON, pentru ce care achită taxă întreagă până la 14.02.2017.

Cum te poți înscrie?

Înscrierea se face prin email la gainarumagdalena@gmail.com și prin achitarea unui avans de 170 RON. Diferența se plăteste în prima zi de curs.
Titular cont: Asociația de Ajutor România
Bancă: Raiffeisen
IBAN: RO79 RZBR 0000 0600 0087 1486 

Termen limită de înscriere: 18.02.2017

Locuri limitate

Numărul persoanelor care vor participa la curs va fi de 9 membri și este limitat pentru a beneficia de atenția completă a profesorului.

Mai multe informații despre beneficiile cursului abhyanga – masaj Ayurvedic aici.

În plus, vă încurajăm să ne auzim la telefon ca să povestim despre acest minunat curs: 0799 261 245.

Unde?

Centrul de Dezvoltare Holistică Morningstar, str. Almaş nr. 16, sector 1 (stația de metrou Bazilescu)

Online bookings are not available for this event.

Toate drepturile rezervate. Politica de securitate a datelor
Realizat de Twisted Design